Tekirdağ Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 27/11/2018

kalitemdr.jpg

ÖZGEÇMİŞ

22.08.1973 Bulgaristan doğumlu olup , 1989 yılında ailesi ile birlikte zorunlu göçe tabi tutularak Türkiye'ye göç etmiştir. İlk ve Orta öğrenimini Bulgaristan'da tamamlayarak , 1993 yılında Tekirdağ Sağlık Meslek Lisesinden hemşire ünvanıyla mezun olmuştur.Lisans Eğitimini Atatürk Üniversitesi ,Yüksek Lisans Eğitimini Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Kurumları Yönetimi programından mezun olmuştur.Sırasıyla Çerkezköy SSK Hastanesi , Tekirdağ SSK Hastanesi ,Tekirdağ Devlet Hastanelerinde hemşire olarak görev yaptı . 2011-2016 yılları arası Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhemşire Yardımcılığı ve Kalite Yönetim Direktörü olarak görev aldı . Halen Tekirdağ Devlet Hastanesinde Kalite ve Destek Müdürü olarak görev yapmaktadır.